Juweel Rebel & Rose - Stones Only - Indian Summer - Armband 6mm

  • Indian Summer
€ 39,90
JuweelArmband
ReferentieRR-60018-S

De 'Stones Only' collectie van Rebel & Rose heeft zijn naam niet gestolen, enkel kralen van de specifieke armband worden gebruikt.

Deze armband bestaat uit kralen in verschillende kleuren. De combinatie van de verschillende tinten zwart, grijs, roos, bruin en groen met natuursteen graniet effect zorgen voor de bijhorende naam 'Indian Summer'.
De kralen hebben een diameter van 6mm en zijn geregen op een elastisch koord.

Rebel & Rose juwelen worden verzonden in een speciale ЯR verpakking en hebben een twee jaar durende fabrieksgarantie.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.


Meer over Rebel & Rose

Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat alles in zich heeft om snel de wereld te veroveren.

De armbanden zijn voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn zowel stoer als mooi.
De namen van de verschillende collecties en kleuren laten al merken dat conventioneel zijn niet bij Rebel & Rose past: 'More balls than most', 'Who's afraid of the tiger', ... Dat is precies wat Rebel & Rose voor ogen heeft. De sieraden doen een beroep op zowel de stoere als de zachte kant van de drager. De armbanden en kettingen zijn mooi, modieus en vrolijk, maar ook rebels en non-conformistisch. Ze zijn gemaakt voor eigenzinnige mensen met een eigen mening. Avontuurlijke mensen wie houden van mode, genieten van het leven en niet aarzelen om van de gebaande paden af te wijken.

Rebel & Rose-sieraden zien er fantastisch uit in combinatie met andere (Rebel & Rose) armbanden, maar ze werken ook met horloges (mix en match).
Individualisten volgen hun eigen mode-instincten: verzin je eigen creaties en vindt mode keer op keer opnieuw uit, elke dag. Rebel & Rose laat hun dragers helemaal vrij en biedt alleen bouwstenen aan die mannen en vrouwen om hun eigen stijl te ontwikkelen.

Bekijk alle juwelen van Rebel & Rose