Horloge Bering Solar 14631-369

  • Solar
Horloge Bering Solar 14631-369
Alt text
€ 189,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBering
CollectieSolar
Referentie14631-369
ComplicatiesSolar
WijzerplaatGrijs
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter31 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandGrijs
Garantie2 Jaar

Bering is een Deens merk, geïnspireerd op de schoonheid van het noordpoolgebied, nabij de Bering zee. Tijdloos, mooi en duurzaam, net als de ijzige landschappen van de Noordpool.

De Solar collectie staat voor wondermooie horloges die op zonne-energie lopen. De perfecte mix van elegantie, minimalisme en milieuvriendelijkheid die bij elke gelegenheid past. Het lichte en ultradunne SOLAR-horloge zit prettig om je arm.
Zijn speciale highlight is de oplaadbare batterij die door alle soorten lichtbronnen kan worden opgeladen en die na één keer volledig opladen, 6-12 maanden blijft lopen. Zeer hard kristalhelder en krasvast saffierglas zorgt dat de prachtige wijzerplaat duidelijk zichtbaar is.

Dit Bering horloge met referentie 14631-369 is een dameshorloge uit de Solar collectie. De horlogekast is rosekleurig staal en de milanese mesh band is vervaardigd uit grijs staal. De grijze wijzerplaat wordt beschermd door een saffier glas.

De hele Bering collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd in een Bering verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Bering

Bering is een Deens merk, geïnspireerd op de schoonheid van het noordpoolgebied, nabij de Bering zee. Tijdloos, mooi en duurzaam, net als de ijzige landschappen van de Noordpool.

Bering combineert op unieke wijze een minimalistisch Deens design met sterke, hoogwaardige materialen.

Kenmerkend in de stijl van de Bering horloge collectie zijn heldere, gestroomlijnde vormen en pure elegantie.

Bekijk alle horloges van Bering