Horloge Rodania 2516533 - Heritage Zermatt

  • Zermatt
€ 219,00
HorlogekastRosé pleetgoud
Kastdiameter34 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatParelmoer
Waterdichtheid50 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz - Datum
Kleur bandZwart
EdelstenenZirconium
Referentie2516533

Retake Time

Het Belgisch horloge merk Rodania bepaalt reeds decennia lang de mode aan de pols. Niets voor niets is deze trendsetter een belangrijke horloge producent. Het horloge merk bezit meerdere collecties, zowel herenhorloges als dameshorloges in verschillende vormen, kleuren en materialen.

Dit Rodania horloge met referentie 2516533 maakt deel uit van de Zermatt lijn uit de Heritage collectie. Dit quartz horloge is vervaardigd uit een rosé pleetgoud staal horlogekast en zwart lederen armband met croco reliëf. De wit parelmoeren wijzerplaat bevindt zich onder een saffier glas. Zirconium steentjes schitteren op de indexen. Dit horloge beschikt tevens over een datum aanduiding.

Het horloge wordt geleverd in een mooie Rodania Box met 2 jaar fabrieksgarantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Rodania

'Tijd, zo ongrijpbaar, maar immer aanwezig in ons leven. Willen of niet, de tijd speelt een constante rol in onze dagelijkse gesprekken. Ook al tikt de tijd steeds verder, we trachten hem te vatten en hem een gezicht te geven. Het gezicht van een Rodania horloge.'

De Zwitserse roots en liefde voor traditie hebben het horloge merk Rodania steeds geholpen om horloges te creëren die passie voor stijl en precisie belichamen. Geruggensteund door 80 jaar vakmanschap, concentreert Rodania zich op het maken van geraffineerde horloges in harmonie met een hedendaagse en elegante stijl. Rodania uurwerken bieden u kwaliteit, raffinement en comfor. Met uw Rodania zal u intens kunnen genieten van elke seconde van uw leven! 

Bekijk gerust de horloge merken bij Clem Vercammen. Ontdek de verschillende designvolle horloge merken en kwalitatieve horloge merken online en in de winkel. 

Bekijk alle horloges van Rodania