Horloge DKNY NY2676 - The Modernist

  • The Modernist
€ 99,00
HorlogekastStaal
Kastdiameter32 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatZilverkleur
WaterdichtheidSpatwaterdicht
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandBruin
ReferentieNY2676

DKNY is fashion icoon Donna Karan's levendige en elegante collectie voor moderne vrouwen. De horloges en accessoires zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij moderne lifestyle van vrouwen; de horloges transformeren zonder moeite van dag naar avond en van werk naar vrije tijd.

Dit DKNY horloge met referentie NY2676 is een dameshorloge uit The Modernist collectie. Het uurwerk is vervaardigd uit een stalen horlogekast en bruin lederen armband. De wijzerplaat heeft een zilveren kleur.

Alle DKNY horloges genieten van 2 jaar garantie en worden verzonden in een speciale DKNY horloge box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over DKNY

Donna Karan Company geeft de internationale beat van New York weer in al zijn designs. Eclectisch en fun, DKNY richt zich tot de reële noden van mensen overal, van werk tot weekend, van jeans tot avondkledij. Modieus en vriendelijk, DKNY levert constant een unieke mix van stijl over de hele wereld. 

Als juwelen en horloge merk brengt DKNY een modieus aanbod. Clem Vercammen weet steeds aangenaam te verrassen met modische horloge merken en kwalitatieve horloge merken. Bekijk snel het exclusieve aanbod horloge merken bij Clem Vercammen, in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van DKNY