Horloge Breitling Super Avenger II A1337111/C871 met Professional III band

  • Super Avenger II
€ 5.390,00
HorlogekastStaal
Kastdiameter48 mm
HorlogebandStaal
WijzerplaatBlauw
Waterdichtheid300 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkAutomatisch - Datum - Chronograaf
Kleur bandZilver
ReferentieA13371111C1A1

Het horloge Super Avenger II is de grote versie van de Avenger II. Deze robuuste Avenger heeft een kastdiameter van 48 mm, en is vervaardigd uit Staal. Het horloge kan samengesteld worden met een band naar keuze. Alsook is dit horloge verkrijgbaar in drie verschillende kleuren wijzerplaat.

Dit Super Avenger II horloge A133711 heeft een blauwe Mariner blue wijzerplaat C871 en hebben we uitgerust met een Staal Professional III armband. Bekijk ook even de mooie film van het horloge.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber Breitling 13 en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Super Avenger IIwordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:

U kan zelf uw Breitling horloge samenstellen met de hulp van "my Breitling made to measure". Deze watchtool is te vinden bij aanklikken van een model uit de Breitling collectie. 

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling