Horloge Breitling Navitimer 01 43 AB012012/BB02 met kalfsleder band

  • Navitimer 01
Uitverkocht
HorlogekastStaal
Kastdiameter43 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatZwart
WaterdichtheidWaterproof
Garantie5 jaar
BinnenwerkAutomatisch - Datum - Chronograaf - Manufacture
Kleur bandZwart
ReferentieAB012012/BB02/435X

Het Breitling horloge Navitimer 01 is hét horloge uit de luchtvaart geschiedenis en heeft zijn oorsprong in 1952. Deze Navitimer heeft een kastdiameter van 43 mm, saffier glas ontspiegeld langs beide kanten, en is vervaardigd uit een stalen kast. Het horloge wordt geleverd met een band naar keuze; croco of kalfsleder band, Navitimer staal band. U heeft de keuzen uit twee soorten zwarte wijzerplaat, met index of arabische cijfers.

Deze Navitimer 01 wordt u gepresenteerd met een zwarte wijzerplaat met Arabische cijfers en een zwarte kalfsleder armband met gewone gesp. De horlogeband is ook verkrijgbaar met een vouwgesp.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber manufacture Breitling 01, een mouvement gebouwd in eigen atelier, in het befaamde Breitling Chronométrie in La Chaux-de-Fonds, en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Navitimer 01 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan. The user manual van het horloge kan op de officIële website terug gevonden worden.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:

U kan zelf uw Breitling horloge samenstellen met de hulp van "my Breitling made to measure". Deze watchtool is te vinden bij aanklikken van een model uit de Breitling collectie. 

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling