Horloge SUPEROCEAN HÉRITAGE II CHRONOGRAPHE 46 A1331212 / Q616

  • SUPEROCEAN HÉRITAGE II CHRONOGRAPHE 46
€ 5.830,00
HorlogekastStaal
Kastdiameter46 mm
HorlogebandStaal
WijzerplaatBruin
Waterdichtheid200 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkAutomatisch - Datum - Chronograaf
ReferentieA1331212

THE NEW SPIRIT OF DISCOVERY

De Superocean Héritage II Chronographe 46 is hét legendarische model uit 1957. Het Breitling horloge met de referentie A1331212 heeft een vernieuwing ondergaan. Het Breitling horloge is uitgerust met een ultra-harde en krasbestendige high-tech keramische rand. Deze Superocean Héritage is waterbestendig tot 200 m (660 ft), en verkrijgbaar in 46 mm. Inside herbergt het Zwitsers Breitling horloge een officieel door chronometer gecertificeerde, zelf opwindende gangwerk B13. Alle modellen kunnen worden uitgerust met een stalen mesh-armband die het oorspronkelijke ontwerp weergeeft. Dit horloge heeft een mooie Copperhead Bronze wijzerplaat met een bruine keramische glasrand. Een horloge met een rijk verleden voor moderne ontdekkingsreizigers

Superocean Heritage MOVIE

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het Manufacture caliber Breitling B20, en heeft een gemiddeld gangreserve 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Breitling Superocean Héritage II 46 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:

U kan zelf uw Breitling horloge samenstellen met de hulp van "my Breitling made to measure". Deze watchtool is te vinden bij aanklikken van een model uit de Breitling collectie. 

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling