Horloge Ice-Watch - ICE Ola Kids - Princess - 014431

  • ICE Ola Kids
Horloge Ice-Watch - ICE Ola Kids - Princess - 014431
Alt text
€ 69,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkIce-Watch
CollectieICE Ola Kids
Referentie014431
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatRoos
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter35 mm
Kleur bandRoos
Garantie2 Jaar

De ICE Ola Kids collectie maakt deel uit van de ICE collectie van Ice-Watch. De soepele siliconen banden en leuke combinaties van kleuren zorgen ervoor dat deze horloges al snel opvallen op de speelplaats.
De siliconen horlogekast en armband van de ICE Ola Kids horloges zijn uit één stuk en vormen zo een vloeiend geheel.

Dit ICE Ola Kids horloge 014431 is genaamd Princess. De kleurencombinatie van dit horloge past perfect bij een prinsesje, licht roze en paars. De wijzerplaat heeft een licht roze kleur met paarse wijzers, cijfers en ring rondom de wijzerplaat. Ook het slotje heeft een paarse kleur.

ICE Ola Kids horloges worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie en in een eigen unieke Ice-Watch verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Ice-Watch

Ice-Watch, opgericht in 2006, is een Belgisch product, uitgevonden door Jean-Pierre Lutgen uit Bastenaken.

Met zijn flashy kleuren en siliconen bandjes werd Ice-Watch al snel hét hebbeding. Tot op vandaag is dit nog niet veranderd.

De collectie is uitgebreid naar ander materialen, kleuren en motieven om op de modemarkt in te spelen maar de hoofdgedachte is niet veranderd: modeaccessoires die uiterlijk luxeproducten zijn, verkopen tegen een toegankelijke prijs. Zo vormt horloge merk Ice Watch één van de populairste modieuze horloge merken bij Clem Vercammen

Neem een kijkje in de webshop of in de winkel en ontdek er de verschillende kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

 

 

Bekijk alle horloges van Ice-Watch