Horloge Chronographe Quartz Formula1 CAZ101H.BA0842 43mm Limited Fangio

  • Limited Edition
Horloge Chronographe Quartz Formula1 CAZ101H.BA0842 43mm Limited Fangio
Horloge Chronographe Quartz Formula1 CAZ101H.BA0842 43mm Limited Fangio
Alt text
Alt text
Uitverkocht
MerkTag Heuer
CollectieFormula 1
ReferentieCAZ101H.BA0842
ComplicatiesChronograaf - Datum - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter43 mm
HorlogebandStaal
Garantie2 Jaar

Dit gelimiteerde TAG Heuer horloge, met slechts 900 stuks, CAZ101H.BA0842 beschikt over een zwarte wijzerplaat met duidelijke indexen en een datum op 4 uur. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 43 mm roestvrij staal kast wordt gepresenteerd op een stalen armband.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een quartz TAG Heuer gangwerk, dit met een chronograaf functie en heeft een gemiddeld gangreserve van 2 jaren. 

De TAG Heuer Formula 1 wordt geleverd met een originele TAG Heuer box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van TAG Heuer, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit TAG Heuer horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een TAG Heuer Service Center. We zullen uw TAG Heuer horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Calibre: TAG Heuer Quartz

Een quartz uurwerk wordt aangedreven door een batterij. De regulator (time-meetinstrument) is een kwartskristal. Een elektrische stroom veroorzaakt dat het kristal zeer consistent zal trillen op een zeer hoge frequentie (32.768 maal per seconde). Dit geeft bijna perfecte nauwkeurigheid (een afwijking van slechts enkele seconden per maand) van de gang van het horloge.

Quartz mouvementen gebruikt door TAG Heuer zijn enkele van de meest betrouwbare en nauwkeurige gemaakt in Zwitserland. Ze worden ook gekenmerkt door uitstekende schokbestendigheid en magnetische velden.

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwitsers horloge merk TAG Heuer dat start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het cruciaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer