Horloge Armani AR11060 - Gianni T-Bar

  • Gianni T-Bar
€ 279,00
HorlogekastRosé pleetgoud
Kastdiameter32 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatParelmoer
WaterdichtheidSpatwaterdicht
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandZwart
ReferentieAR11060

Armani ontwerpt elegante uurwerken voor elke gelegenheid.

Armani horloge AR11060 behoort tot de Gianni T-Bar collectie. De kast is vervaardigd uit rosé staal, de zwart lederen band is getextureerd. Als extra heeft dit Armani horloge een zwarte parelmoeren wijzerplaat.

Het horloge wordt geleverd in een speciale Emporio Armani horloge box. De volledige Armani collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge.
Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Armani

De Emporio Armani horloge collectie werd in 1997 gelanceerd en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest succesvolle fashion horloge collecties ter wereld. De collectie van het horloge merk wordt gekenmerkt door moderne vormen en innovatieve ontwerpen met bovenal een klassieke stijl. Daarnaast hoort het horloge merk Armani tot de kwalitatieve horloge merken

De Emporio Armani sieraden lijn werd gelanceerd in 2002 – de sieraden zijn gemaakt van prachtige materialen en zijn zowel casual, stijlvol als elegant.

Emporio Armani is een moderne, hedendaagse collectie van kleding en accessoires – een merk dat fashion statements maakt en trends zet.

Bekijk snel de horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Armani