Horloge DKNY NY2342 - Soho

  • Soho
€ 119,00
HorlogekastStaal
Kastdiameter34 mm
HorlogebandStaal
WijzerplaatZilverkleur
Waterdichtheid50 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
ReferentieNY2342

DKNY is fashion icoon Donna Karan's levendige en elegante collectie voor moderne vrouwen. De horloges en accessoires zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij moderne lifestyle van vrouwen; de horloges transformeren zonder moeite van dag naar avond en van werk naar vrije tijd.

Dit dameshorloge maakt deel uit van de Soho collectie van DKNY. NY2342 is een quartz horloge vervaardigd uit een stalen horlogekast en armband. De wijzerplaat is zilver van kleur.

Horloge Soho NY2342 wordt verzonden in een speciale DKNY horloge box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over DKNY

Donna Karan Company geeft de internationale beat van New York weer in al zijn designs. Eclectisch en fun, DKNY richt zich tot de reële noden van mensen overal, van werk tot weekend, van jeans tot avondkledij. Modieus en vriendelijk, DKNY levert constant een unieke mix van stijl over de hele wereld. 

Als juwelen en horloge merk brengt DKNY een modieus aanbod. Clem Vercammen weet steeds aangenaam te verrassen met modische horloge merken en kwalitatieve horloge merken. Bekijk snel het exclusieve aanbod horloge merken bij Clem Vercammen, in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van DKNY