Horloge Balmain Elegance Chic Mini B16923984

  • Elegance Chic Mini
€ 435,00
HorlogekastBicolor pleetgoud
Kastdiameter29 mm
HorlogebandBicolor pleetgoud
WijzerplaatParelmoer met diamant
Waterdichtheid50 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
Kleur bandZilver
ReferentieB16923984

Balmain Swiss Made horloges stralen luxe en elegantie uit met een betaalbaar prijskaartje. De veelzijdige parelmoeren wijzerplaten geven deze uurwerken een verfijnde en zeer vrouwelijke uitstraling.

Dit Balmain Swiss Made damesuurwerk B16923984 behoort tot de Elegance Chic Mini familie en bestaat uit een geelgouden vergulde stalen kast. De verfijnde parelmoeren wijzerplaat is gezet met 8 diamantjes. Dit prachtige horloge is volledig Swiss Made en is tot op 50 meter waterdicht met een krasvrij saffierglas.

Tevens heeft u 2 jaar fabrieksgarantie en wordt dit elegant model in een prachtige Balmain doos geleverd.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.


Meer over Balmain

De luxueuze horloges van Balmain Swiss Watches stralen Parijse haute couture uit. De arabesken en florale motieven sieren de wijzerplaten van deze uurwerken voor verfijnde en modebewuste dames. Bovendien blijven deze sierlijke accessoires steeds betaalbaar. Hou je van kwalitatieve horloge merken met een luxe uitstraling? Dan zijn de Balmain Swiss Watches van het bekende horloge merk Balmain iets voor jou! Je nieuwe horloge wordt geleverd in een luxe merkdoos en heeft een fabrieksgarantie van twee jaar.

Pierre Balmain (1914 – 1982) was één van de meest opvallende personen uit de wereld van de Parijse haute couture. In 1945 opende hij er zijn eerste werkplaats. Hij kleedde uitzonderlijke vrouwen die hun stempel drukte op het tijdperk waarin ze leefden. Onder deze vrouwen bevonden zich koninginnen, prinsessen en sterren uit films en theaters.

Met zijn kunst heeft hij het idee van luxe “à la française” helpen verspreiden in de wereld zoals we die kennen. Als groot liefhebben van kunst en cultuur werd Pierre Balmain continu geïnspireerd door de oudste en meest extravagante kunststijlen in de wereld. Met name de Arabische en Mandarijnse kunst, waarin allebei grote, stijlvolle en realistische afbeeldingen van bloemen en planten voorkwamen. Het arabesk motief was de kern van inspiratie voor het creatieve genie die Balmain was. 

Als rode draad door al zijn collecties komen we dit motief tegen in kant, stiksels en borduurwerk op jassen en jurken.

Toen de Swatch Group in 1987 de taak kreeg om Balmain horloges te gaan ontwerpen en maken was er geen twijfel over mogelijk. Het ontwerp van de horloges moest draaien om elegantie en het beroemde arabesk motief. Alleen op deze manier kon het horlogemerk de prestigieuze naam van Pierre Balmain eer aan doen. Nu, vele jaren later, worden de heren en dames horloges vaak nog steeds gemaakt met als belangrijk kenmerk de beeldschone arabesk op de wijzerplaat van het horloge.

Bekijk gerust het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Balmain