Horloge Breitling Chronomat B04 GMT 44 AB042011/BB56

  • Chronomat 44 B04 GMT
Uitverkocht
HorlogekastStaal
Kastdiameter44 mm
HorlogebandStaal
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid200 Meter
Garantie5 jaar
BinnenwerkAutomatisch - Datum - Chronograaf - GMT
Kleur bandZilver
ReferentieAB042011/BB56/375A

Het Breitling horloge Chronomat 44 GMT met de referentie AB042011 is een automatische GMT chronograaf met een manufacture binnenwerk. Het horloge is één van de leiding gevende modellen binnen de collectie van Breitling en specialist voor een man die veel moet reizen. Dit Breitling horloge heeft een kastdiameter van 44 mm en een waterdichtheid van 200 meter. Het horloge wordt geleverd op een polsband naar keuze; croco of kalfsleder, Pilot staal band. De wijzerplaat is Onyx Zwart, maar ook andere kleuren zijn mogelijk.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber manufacture Breitling 04 met een GMT functie, een mouvement gebouwd in eigen atelier, in het befaamde Breitling Chronométrie in La Chaux-de-Fonds, en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Chronomat 44 GMT B04 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Dit horloge is verkrijgbaar vanaf een prijs van €7450 met een kalfsleder band, tot maximum €8620 met een Pilot staan band.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

 

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:

U kan zelf uw Breitling horloge samenstellen met de hulp van "my Breitling made to measure". Deze watchtool is te vinden bij aanklikken van een model uit de Breitling collectie. 

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling