Horloge Breitling Chronomat 41 AB014012/BA52

  • Chronomat 41
Uitverkocht
HorlogekastStaal
Kastdiameter41 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid300 Meter
Garantie5 jaar
BinnenwerkAutomatisch - Chronograaf
Kleur bandZwart
ReferentieAB014012/BA52/428X/A18BA.1

Het Breitling horloge Chronomat 01 met de referentie AB014012 is een automatische chronograaf met een manufacture binnenwerk. Het horloge is één van de leiding gevende modellen binnen de collectie van Breitling. Het is ontwikkeld voor een sportieve maar toch elegante man met een fijne pols. Dit Breitling horloge heeft een kastdiameter van 41 mm en een waterdichtheid van 300 meter. Het horloge wordt geleverd op een polsband naar keuze; croco of kalfsleder, Pilot staal band. De wijzerplaat is Onyx Zwart, maar ook andere kleuren zijn mogelijk.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het caliber manufacture Breitling 01, een mouvement gebouwd in eigen atelier, in het befaamde Breitling Chronométrie in La Chaux-de-Fonds, en heeft een gemiddeld gangreserve van 70 uren. Deze automatische chronograaf is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Chronomat 01 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Dit horloge is verkrijgbaar vanaf een prijs van €6760 met een kalfsleder band, tot maximum €7930 met een Pilot staan band.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

 

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:

U kan zelf uw Breitling horloge samenstellen met de hulp van "my Breitling made to measure". Deze watchtool is te vinden bij aanklikken van een model uit de Breitling collectie. 

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling