Michael Kors MK8086 - Runway

  • Runway
€ 279,00
HorlogekastStaal
Kastdiameter45 mm
HorlogebandStaal
WijzerplaatZilverkleur
Waterdichtheid50 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz - Datum - Chronograaf
ReferentieMK8086

Dit herenhorloge maakt deel uit van de Runway collectie van Michael Kors.
Model MK8086 heeft een horlogeband en kast vervaardigd uit roestvrij staal. De wijzerplaat is een passend zilveren kleur. Dit Runway horloge beschikt over een datum aanduiding en ingebouwde chronograaf.

Michael Kors horloge Runway MK8086 wordt, met garantiebewijs, verzonden in een eigen Michael Kors horloge box.

Meer over Michael Kors

Deze Amerikaanse modeontwerper heeft al jaren naam en faam ontwikkeld met het ontwerpen van zijn interessante en klassevolle horloge collectie. Michael Kors horloges zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit.

De Michael Kors horloge collectie is erg gevarieerd en bestaat uit verschillende kleuren, al dan niet gezet met zirkonium. Zo zijn de horloges mooi warm gekleurd in rosé met rosé kleurige wijzerplaten en zirkonium, maar ook de gouden collectie en de staalkleurige worden niet vergeten.

Een brede waaier aan modellen en smaken, voor iedereen een mooie Michael Kors horloge.

Michael Kors Staat voor een nieuwe uitdaging! Michael Kors Acces wordt gelanceerd!

Designed by Michael Kors EN Powered by Android Wear™. The timepiece you need for the lifestyle you want. Hét horloge dat je nodig hebt om jou levens stijl te beleven!

Michael Kors heeft een nieuwe collectie op maat van SMARTWATCHES ontworpen. Een prachtig en elegant design, met smartwatch notificaties zoals alle soorten meldingen, berichten, apps die zijn geprogrammeerd op je smartphone, gezondheidsdoeleinden en veel meer, allemaal om je pols!

 

Bekijk alle horloges van Michael Kors