Michael Kors MK5145 - Runway

  • Runway
€ 279,00
HorlogekastPleetgoud
Kastdiameter38 mm
HorlogebandKunststof
WijzerplaatWit
Waterdichtheid50 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz - Chronograaf
ReferentieMK5145

Dit Michael Kors horloge maakt deel uit van de Runway collectie van het merk.
Het horloge heeft een pleetgouden kast met witte ring in kunststof. De witte horlogeband van dit Runway horloge is vervaardigd uit kunststof. De wijzerplaat van MK5145 heeft eenzelfde witte kleur. Het horloge beschikt over een chronograaf.

Michael Kors Runway horloge MK5145 wordt geleverd in een speciale Michael Kors horlogedoos.

Meer over Michael Kors

Deze Amerikaanse modeontwerper heeft al jaren naam en faam ontwikkeld met het ontwerpen van zijn interessante en klassevolle horloge collectie. Michael Kors horloges zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit.

De Michael Kors horloge collectie is erg gevarieerd en bestaat uit verschillende kleuren, al dan niet gezet met zirkonium. Zo zijn de horloges mooi warm gekleurd in rosé met rosé kleurige wijzerplaten en zirkonium, maar ook de gouden collectie en de staalkleurige worden niet vergeten.

Een brede waaier aan modellen en smaken, voor iedereen een mooie Michael Kors horloge.

Michael Kors Staat voor een nieuwe uitdaging! Michael Kors Acces wordt gelanceerd!

Designed by Michael Kors EN Powered by Android Wear™. The timepiece you need for the lifestyle you want. Hét horloge dat je nodig hebt om jou levens stijl te beleven!

Michael Kors heeft een nieuwe collectie op maat van SMARTWATCHES ontworpen. Een prachtig en elegant design, met smartwatch notificaties zoals alle soorten meldingen, berichten, apps die zijn geprogrammeerd op je smartphone, gezondheidsdoeleinden en veel meer, allemaal om je pols!

 

Bekijk alle horloges van Michael Kors