Michael Kors MK5191 - Runway

  • Runway
€ 279,00
HorlogekastPleetgoud
Kastdiameter38 mm
HorlogebandKunststof
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid50 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz - Datum - Chronograaf
ReferentieMK5191

Horlogemodel MK5191 maakt deel uit van de Runway collectie van Michael Kors.
Dit horloge heeft een pleetgoud stalen horlogekast met rond de zwarte wijzerplaat een zwarte ring uit kunststof. De horloge band is vervaardigd uit zwart kunststof. Runway MK5191 is een quartz horloge met ingebouwde chronograaf.

Michael Kors Runway horloge MK5191 wordt verzonden in een eigen Michael Kors horlogedoos.

Meer over Michael Kors

Deze Amerikaanse modeontwerper heeft al jaren naam en faam ontwikkeld met het ontwerpen van zijn interessante en klassevolle horloge collectie. Michael Kors horloges zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit.

De Michael Kors horloge collectie is erg gevarieerd en bestaat uit verschillende kleuren, al dan niet gezet met zirkonium. Zo zijn de horloges mooi warm gekleurd in rosé met rosé kleurige wijzerplaten en zirkonium, maar ook de gouden collectie en de staalkleurige worden niet vergeten.

Een brede waaier aan modellen en smaken, voor iedereen een mooie Michael Kors horloge.

Michael Kors Staat voor een nieuwe uitdaging! Michael Kors Acces wordt gelanceerd!

Designed by Michael Kors EN Powered by Android Wear™. The timepiece you need for the lifestyle you want. Hét horloge dat je nodig hebt om jou levens stijl te beleven!

Michael Kors heeft een nieuwe collectie op maat van SMARTWATCHES ontworpen. Een prachtig en elegant design, met smartwatch notificaties zoals alle soorten meldingen, berichten, apps die zijn geprogrammeerd op je smartphone, gezondheidsdoeleinden en veel meer, allemaal om je pols!

 

Bekijk alle horloges van Michael Kors